Instal·lacions

8 pistes de tennis de terra batuda
4 pistes de tennis de Green Set
4 pistes de pàdel
1 camp de gespa artificial de futbol 7
3 piscines
Vestidors
Local social
Bar-Restaurant
Botiga de material esportiu

mas-sola-1

Pistes de terra batuda

mas-sola-padel-2

Pistes de Green Set

mas-sola-3

Piscina

mas-sola-4

Bar-Restaurant

Escola de Tennis

Mini tennis: Iniciació a l’esport del tennis per nens/es de 3 a 5 anys, a través dels jocs, de manera lúdica i divertida i adaptat amb el material adequat a la seva alçada i edat.

Iniciació: Etapa indicada a partir dels 6 o 7 anys, una vegada superada l’etapa de mini tennis en el cas dels nens/es. També és el nivell d’inici a l’esport del tennis de qualsevol persona que no hagi jugat mai, independentment de la seva edat.

Perfeccionament: Per jugadors que una vegada assolida la tècnica bàsica, volen perfeccionar els seus cops, per tal d’assolir una tècnica que ens permeti començar a competir a diferents competicions a nivell local.

Competició: Entrenaments destinats a jugadors que tenen la suficient habilitat i talent per competir a nivell federat, ja sigui de manera individual o per equips. Amb alta exigència i intensitat de entrenaments a nivell tècnic, tàctic, mental i físic, per tal d’assolir un nivell adequat a l’hora de competir.

Grups d’adults: Per tots aquells adults que volen fer esport de manera regular, i a la vegada aprendre a jugar a tennis, sigui quin sigui el nivell i l’estat de forma físic de l’alumne.

Classes particulars: Sessions d’entrenament per millorar qualsevol aspecte del joc, destinat a alumnes que ho desitgen fer de manera individualitzada i personalitzada.

Cursets d’estiu: Classes de tennis per totes les edats i nivells, en grup o individuals, durant els mesos de Juliol i Agost.

Full d’inscripció (adults)
Full d’inscripció (infantil)
prova

Entrenament

mas-sola-tenis-2

mas-sola-tenis-3

Escola de tennis

Escola de Pàdel

Classes en grup: Entrenaments en grups per totes les edats i nivells.

Classes particulars: Sessions d’entrenament per millorar qualsevol aspecte del joc, destinat a alumnes que ho desitgen fer de manera individualitzada i personalitzada.

Full d’inscripció (adults)
Full d’inscripció (infantil)

Escola de pàdel

Escola de pàdel

mas-sola-2

Pistes de pàdel

Estades esportives

Estiu: Desde l’última setmana de Juny fins la segona setmana de Setembre. Amb l’objectiu de fer passar als nens/es un estiu divertit, fent diferents activitats dirigides per professionals de l’ensenyament ( tennis, padel, piscina, multi-esports, jocs, gincanes, excursions… ) i a la vegada donar servei a aquells pares que necessiten deixar els fills a càrrec d’ algú.

Setmana Santa i Nadal: Per les vacances de Setmana Santa i Nadal, amb el mateix programa de l’estiu.

INSCRIPCIÓ STAGE DE COMPETICIÓ
INSCRIPCIÓ ESTADES NADAL
INSCRIPCIÓ SETMANA SANTA

Loading...

Campionats

Notícies

Notícies

Veure totes les Notícies

Campionats

Veure tots els Campionats

Adreça

Carretera de Sils, Km. 2
17430 Santa Coloma de Farners
Tel: 620 830 909
Mail: administracio@tecnotennis.cat

Mapa de situació