Instal·lacions

3 pistes de terra batuda
Pista poliesportiva
Vestidors
Bar restaurant

Pistes de terra batuda

Pistes de terra batuda

Instal.lacions C.T. Pineda

Instal.lacions C.T. Pineda

Terrassa

Terrassa

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Escola de Tennis

Mini tennis: Iniciació a l’esport del tennis per nens/es de 3 a 5 anys, a través dels jocs, de manera lúdica i divertida i adaptat amb el material adequat a la seva alçada i edat.

Iniciació: Etapa indicada a partir dels 6 o 7 anys, una vegada superada l’etapa de mini tennis en el cas dels nens/es. També és el nivell d’inici a l’esport del tennis de qualsevol persona que no hagi jugat mai, independentment de la seva edat.

Perfeccionament: Per jugadors que una vegada assolida la tècnica bàsica, volen perfeccionar els seus cops, per tal d’assolir una tècnica que ens permeti començar a competir a diferents competicions a nivell local.

Competició: Entrenaments destinats a jugadors que tenen la suficient habilitat i talent per competir a nivell federat, ja sigui de manera individual o per equips. Amb alta exigència i intensitat de entrenaments a nivell tècnic, tàctic, mental i físic, per tal d’assolir un nivell adequat a l’hora de competir.

Grups d’adults: Per tots aquells adults que volen fer esport de manera regular, i a la vegada aprendre a jugar a tennis, sigui quin sigui el nivell i l’estat de forma físic de l’alumne.

Classes particulars: Sessions d’entrenament per millorar qualsevol aspecte del joc, destinat a alumnes que ho desitgen fer de manera individualitzada i personalitzada.

Cursets d’estiu: Classes de tennis per totes les edats i nivells, en grup o individuals, durant els mesos de Juliol i Agost.

Full d’inscripció (adults)
Full d’inscripció (infantil)
escola-pineda-2

Entrenament

escola-pineda-3

Escola de tennis

escola-pineda

Entrenament

 

Estades esportives

Estiu: Desde l’última setmana de Juny fins la segona setmana de Setembre. Amb l’objectiu de fer passar als nens/es un estiu divertit, fent diferents activitats dirigides per professionals de l’ensenyament ( tennis, padel, piscina, multi-esports, jocs, gincanes, excursions… ) i a la vegada donar servei a aquells pares que necessiten deixar els fills a càrrec d’ algú.

Setmana Santa i Nadal: Per les vacances de Setmana Santa i Nadal, amb el mateix programa de l’estiu.

Full d’inscripció Supervacances

supervacances-pineda-2020

Loading...

Campionats

Obert Juvenil d’Hivern

Bon dia a tothom, Ja estem organitzat el torneig d'hivern per entrar amb bon peu al 2019.  Ja podeu consultar tota la informació al portal web. Espero veure-us properament, us desitgem unes bones festes i [...]


Notícies

ESCOLA DE TENNIS 2019-2020 (inscripcions obertes)

Full d'inscripció ESCOLA DE TENNIS INFANTIL Full d'inscripció ESCOLA DE TENNIS ADULT

SUPERVACANCES 2019

Del 25 de juny al 6 de setembre. A partir de 4 anys. Inscripcions obertes. Full d'inscripció: Full d'inscripció SUPERVACANCES 2019

ESCOLA DE TENNIS 2018-2019

Notícies

Veure totes les notícies

Campionats

Veure tots els campionats

Adreça

C/. Velazquez, s/n
08397 Pineda de Mar
Tel: 93 762 30 23
Mail: clubtennispineda@tecnotennis.cat

Mapa de situació