Instal·lacions

3 pistes de tennis de terra batuda
Pista poliesportiva
Piscina d’estiu
Vestidors
Bar-Restaurant

Instal·lacions

Instal·lacions

Pistes de terra batuda

Pistes de terra batuda

Terrassa

Terrassa

piscina-pineda

Piscina d’estiu

Escola de Tennis

Mini tennis: Iniciació a l’esport del tennis per nens/es de 3 a 5 anys, a través dels jocs, de manera lúdica i divertida i adaptat amb el material adequat a la seva alçada i edat.

Iniciació: Etapa indicada a partir dels 6 o 7 anys, una vegada superada l’etapa de mini tennis en el cas dels nens/es. També és el nivell d’inici a l’esport del tennis de qualsevol persona que no hagi jugat mai, independentment de la seva edat.

Perfeccionament: Per jugadors que una vegada assolida la tècnica bàsica, volen perfeccionar els seus cops, per tal d’assolir una tècnica que ens permeti començar a competir a diferents competicions a nivell local.

Competició: Entrenaments destinats a jugadors que tenen la suficient habilitat i talent per competir a nivell federat, ja sigui de manera individual o per equips. Amb alta exigència i intensitat de entrenaments a nivell tècnic, tàctic, mental i físic, per tal d’assolir un nivell adequat a l’hora de competir.

Grups d’adults: Per tots aquells adults que volen fer esport de manera regular, i a la vegada aprendre a jugar a tennis, sigui quin sigui el nivell i l’estat de forma físic de l’alumne.

Classes particulars: Sessions d’entrenament per millorar qualsevol aspecte del joc, destinat a alumnes que ho desitgen fer de manera individualitzada i personalitzada.

Cursets d’estiu: Classes de tennis per totes les edats i nivells, en grup o individuals, durant els mesos de Juliol i Agost.

Full d’inscripció (adults)
Full d’inscripció (infantil)
Mini tennis

Mini tennis

Entrenadors

Entrenadors

Grup d'adults

Grup d’adults

Estades esportives

Estiu: Desde l’última setmana de Juny fins la segona setmana de Setembre. Amb l’objectiu de fer passar als nens/es un estiu divertit, fent diferents activitats dirigides per professionals de l’ensenyament ( tennis, padel, piscina, multi-esports, jocs, gincanes, excursions… ) i a la vegada donar servei a aquells pares que necessiten deixar els fills a càrrec d’ algú.

Setmana Santa i Nadal: Per les vacances de Setmana Santa i Nadal, amb el mateix programa de l’estiu.

Full d’inscripció Supervacances
Full d’inscripció estades Nadal
Full d’inscripció Setmana Santa

Loading...

Campionats

Obert Juvenil d’Hivern

Bon dia a tothom, Ja estem organitzat el torneig d'hivern per entrar amb bon peu al 2019.  Ja podeu consultar tota la informació al portal web. Espero veure-us properament, us desitgem unes bones festes i [...]

Notícies

CLUB TENNIS PINEDA escola de tennis 2022-2023

INSCRIPCIONS OBERTES!!

SETMANA SANTA 2022

STAGE SETMANA SANTA / INSCRIPCIONS OBERTES / PLACES LIMITADES

Notícies

Veure totes les notícies

Campionats

Veure tots els campionats

Adreça

C/. Velazquez, s/n
08397 Pineda de Mar
Tel: 93 762 30 23
Mail: clubtennispineda@tecnotennis.cat

Mapa de situació