Instal·lacions

2 pistes de moqueta
Vestidors

IMG-20200311-WA0006

Entrada

IMG-20200311-WA0009

Pistes

IMG-20200311-WA0008

Pistes

Escola de Tennis

Mini tennis: Iniciació a l’esport del tennis per nens/es de 3 a 5 anys, a través dels jocs, de manera lúdica i divertida i adaptat amb el material adequat a la seva alçada i edat.

Iniciació: Etapa indicada a partir dels 6 o 7 anys, una vegada superada l’etapa de mini tennis en el cas dels nens/es. També és el nivell d’inici a l’esport del tennis de qualsevol persona que no hagi jugat mai, independentment de la seva edat.

Perfeccionament: Per jugadors que una vegada assolida la tècnica bàsica, volen perfeccionar els seus cops, per tal d’assolir una tècnica que ens permeti començar a competir a diferents competicions a nivell local.

Competició: Entrenaments destinats a jugadors que tenen la suficient habilitat i talent per competir a nivell federat, ja sigui de manera individual o per equips. Amb alta exigència i intensitat de entrenaments a nivell tècnic, tàctic, mental i físic, per tal d’assolir un nivell adequat a l’hora de competir.

Grups d’adults: Per tots aquells adults que volen fer esport de manera regular, i a la vegada aprendre a jugar a tennis, sigui quin sigui el nivell i l’estat de forma físic de l’alumne.

Classes particulars: Sessions d’entrenament per millorar qualsevol aspecte del joc, destinat a alumnes que ho desitgen fer de manera individualitzada i personalitzada.

Cursets d’estiu: Classes de tennis per totes les edats i nivells, en grup o individuals, durant els mesos de Juliol i Agost.

Full d’inscripció (adults)
Full d’inscripció (infantil)
Entrenament tennis

Entrenament

Escola de tennis

Escola de tennis

Entrenament

Entrenament

Campionats

Notícies

CLUB TENNIS CALDES escola de tennis 2022-2023

INSCRIPCIONS OBERTES!!

ESCOLA DE TENNIS 2022-2023

INSCRIPCIONS OBERTES!!

Notícies

Veure totes les notícies

Campionats

Veure tots els campionats

Adreça

N-II, 4
17455 Caldes de Malavella
Tel: 620 830 909
Mail: administracio@tecnotennis.cat

Mapa de situació